martes, 16 de junio de 2020

ENS CUIDEM LES UNGLES


1

      Quitar la suciedad

Las manos están en contacto con numerosos objetos y lugares a lo largo del día, y las uñas suelen acumular con facilidad en su interior la suciedad que puede haber en estos lugares, por lo que lo fundamental es eliminar la suciedad mas notoria lo antes posible.

.        Llevar la brutícia
Les mans estan en contacte amb nombrosos objectes i llocs al llarg del dia, i les ungles solen acumular amb facilitat en el seu interior la brutícia que pot haver-hi en estos llocs, per la qual cosa el més important és eliminar la brutícia mes notòria com més prompte millor.

          Lávate las manos
Utiliza un jabón suave y natural para lavarte las manos con agua tibia. No tienes que enfocarte en tus uñas específicamente, solo lávate las manos. Es mejor utilizar un jabón suave para lavarte las manos con frecuencia.


.        Llava't les mans
Utilitza un sabó suau i natural per a llavar-te les mans amb aigua tèbia. No has d'enfocar-te en les teues ungles específicament, només llava't les mans. És millor utilitzar un sabó suau per a llavar-te les mans ben sovint

Remoja tus uñas en un recipiente de agua tibia con jabón por unos tres minutos.
Sumerge las puntas de tus dedos (no toda tu mano), en el agua y déjalas que se suavicen un poco. Asegúrate de que el agua no este demasiado tibia ni caliente, sino a temperatura ambiente, es decir, un término medio.
Al remojar tus uñas, estas quedarán más suaves y flexibles, por lo que habrá menos probabilidades de que te cortes o te rompas la uña durante el proceso de limpieza.

 Remulla les teues ungles en un recipient d'aigua tèbia amb sabó per uns tres minuts. Submergix les puntes dels teus dits (no tota la teua mà), en l'aigua i deixa-les que se suavitzen un poc. Assegura't de que l'aigua no este massa tèbia ni calent, sinó a temperatura ambient, és a dir, un terme mitjà. Al remullar les teues ungles, estes quedaran més suaus i flexibles, per la qual cosa hi haurà menys probabilitats que et talls o et trenques l'ungla durant el procés de neteja.

          Utiliza un cepillo de uñas para frotar las puntas.
Después de remojar las uñas, con un cepillo frótalas fuertemente y por todas las partes, incluyendo por debajo de tus uñas. Cuando termines, sécate las manos.
Si no tienes un cepillo especial para limpiarte las uñas, usa un cepillo de dientes que no utilices.

 Utilitza un raspall d'ungles per a fregar les puntes.
Després de remullar les ungles, amb un raspall frega-les fortament i per totes les parts, incloent per davall de les teues ungles. Quan acabes, asseca't les mans. Si no tens un raspall especial per a netejar-te les ungles, usa un raspall de dents que no utilitzes.





























No hay comentarios:

Publicar un comentario